CARPORTS

Carports van duurzame kwaliteit

Carports zijn multifunctioneel, zijn sterk op het vlak van licht en ruimte, laten voldoende luchtcirculatie toe en zijn bovendien een goedkoop alternatief voor een garage. 


Dankzij de open constructie van een carport, heeft u voldoende plaats om uw auto te kunnen stallen en nog makkelijk de deuren te openen, in- en uit te laden, … Een carport is bovendien een constructie die minder licht wegneemt dan een garage, en de constante luchtcirculatie maakt dat uw wagen minder vatbaar is voor eventuele roestvorming. Tot slot ligt de kostprijs van een carport lager dan die van een gesloten garage en is het plaatsen ervan minder complex en tijdrovend. Alleen maar voordelen, dus!

Heeft u nog materiaal dat u niet kwijt kunt in uw woning of in uw tuin? Geen probleem, vanaf nu plaatst u naast uw wagen bijvoorbeeld makkelijk uw fietsen of uw gereedschap. 

Vertrouw op de diensten van Dakwerken Zenco voor het vervaardigen en plaatsen van uw carport in Heist-op-den-Berg en omgeving. Deze vakman construeert verschillende soorten carports en kan daarvoor stoelen op een jarenlange ervaring. Hij heeft alle nodige expertise op zak om uw carport vakkundig af te werken in verschillende stijlen en binnen de afgesproken termijn. 

Carports van hoge kwaliteit

Dakwerken Zenco werkt steeds met de sterkste en meest flexibele houtsoorten waardoor uw carports gegarandeerd een lange tijd zullen meegaan. Daarbij maakt deze schrijnwerker uw houten buitenconstructie in de stijl die u verkiest. Hij werkt met andere woorden steeds op maat, en bovendien werkt deze vakman samen met een grondwerker voor het aanleggen van asfalt, klinkers en kasseien indien gewenst. Opgelet: dit wordt niet toegepast in uw volledige tuin, maar enkel op de oppervlakte die u voorzien heeft voor het plaatsen van uw carport. 

Contact en afspraak

Neem snel contact op met Dakwerken Zenco en maak een afspraak voor het plaatsen van een multifunctionele carport in Heist-op-den-Berg en omgeving (+ 50 km). Ook plaatsen wij hellende dakenplatte dakendakgoten en gevelbekleding. Deze dakdekker staat u graag bij met een woordje uitleg zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. De opmeting en offerte zijn geheel vrijblijvend.

Enkele recente projecten

U zult zien dat de vakman van Dakwerken Zenco bij elk project ijvert voor een onberispelijk resultaat. Er wordt steeds met kwaliteitsmateriaal gewerkt zodat u zeker bent van een stevig en duurzaam dak boven uw hoofd.