HELLENDE DAKEN

Hellende daken met kwalitatieve dakpannen

Een dak is, net als een fundering, een belangrijke basis om op verder te bouwen. Investeren in een kwalitatief dak is hoe dan ook de moeite waard aangezien u nog jaren droog en goed geïsoleerd zult zitten wanneer u kiest voor deftig materiaal én echt vakmanschap van Dakwerken Zenco. 


Met een goed geïsoleerde en luchtdichte dakconstructie, vertoeft u met andere woorden zorgeloos in uw energiezuinige woning. Onze dakpannen beschermen uw woning tegen de inwerking van vocht bij gure Belgische weersomstandigheden zoals regen, hagel of sneeuw. 

U kunt een beroep doen op Dakwerken Zenco om uw hellende daken in Heist-op-den-Berg te plaatsen en renoveren. Deze dakspecialist gaat aan de slag in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten en staat al enkele jaren garant voor een klantgerichte en efficiënte service. 

Hellende daken met pannen of leien

Dat meer en meer mensen opteren voor hellende daken, is niet verwonderlijk. Schuine daken passen namelijk bij alle soorten bouwstijlen en dus speelt u steeds op veilig wanneer u opteert voor hellende daken. Vertrouw voor uw hellend dak in Heist-op-den-Berg en omgeving op de expertise van Dakwerken Zenco, en wees 100% zeker van een subliem resultaat.

De specialiteit van Dakwerken Zenco bestaat er niet alleen uit om esthetisch mooie en waterdichte daken te bouwen, maar daarenboven voorziet deze vakman uw dak ook meteen van kwalitatieve isolatie. Door het gebruik van powerroof isolatieplaten is een hoge en efficiënte isolatiegraad verzekerd. 

Bent u nog niet overtuigd van onze mogelijkheden? Neem dan zeker een kijkje in het fotoalbum op onze website en ontdek onze voorgaande realisaties. U zult onmiddellijk opmerken dat Dakwerken Zenco steeds instaat voor zorgvuldig geplaatste hellende daken. 

Contact en afspraak

Neem snel contact op met Dakwerken Zenco en maak een afspraak voor de plaatsing van uw hellende daken in Heist-op-den-Berg en omgeving (+ 50 km). Ook plaatsen wij platte dakencarportsdakgoten en gevelbekleding. Deze dakdekker staat u graag bij met advies zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. De opmeting en offerte zijn geheel vrijblijvend.

Enkele recente projecten

U zult zien dat de vakman van Dakwerken Zenco bij elk project ijvert voor een onberispelijk resultaat. Er wordt steeds met kwaliteitsmateriaal gewerkt zodat u zeker bent van een stevig en duurzaam dak boven uw hoofd.