PLATTE DAKEN

Platte daken voor een moderne look

Dakwerken Zenco voert alle werken uit voor platte daken bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Deze vakman past de beste technieken toe en gebruikt de stevigste materialen om uw dak volledig water- en winddicht te maken. 


Ook voor het voorzien van veluxen of wanneer er een dakkapel moet uitgewerkt en geplaatst worden, is deze dakdekker uw steun en toeverlaat. Het laten plaatsen van gevelbekleding met leien en sidings behoort eveneens tot de mogelijkheden van onze gedreven vakman. 

Dat platte daken de voorbije decennia aan populariteit gewonnen hebben, danken we onder andere aan hun interessante prijzen, aan de mogelijkheid tot extra ruimte die ze creƫren en aan het feit dat ze makkelijk te isoleren zijn. Geef uw dakwerken dus uit handen en geniet binnen een mum van tijd van een nieuw of hersteld dak dat in absolute topconditie wordt afgeleverd. U kunt ervan op aan dat alle werken volgens de regels van de kunst gebeuren, zowel bij nieuwbouwwoningen als bij renovatieprojecten. 100% waterdichte daken van EPDM en een esthetisch prachtig resultaat dat volledig aansluit bij uw verwachtingen, voor minder gaan we bij Dakwerken Zenco niet.

Voordelen van EPDM

Dat EPDM aan populariteit gewonnen heeft de voorbije jaren, hoeven we u niet meer te vertellen. We geven u graag enkele voordelen van EPDM mee:

  • heeft een heel lange levensduur, namelijk 50 jaar en langer
  • is bestand tegen alle weersomstandigheden: zon, wind, vrieskou, regen
  • is uitstekend bestand tegen scheuren en perforaties dankzij het hoge rekvermogen van de rubber
  • is milieuvriendelijk en is volledig recycleerbaar
  • kan perfect gebruikt worden als basis voor groendaken 

Er is met andere woorden geen reden om niet voor EPDM te kiezen. Dakwerken Zenco staat u graag bij met een duidelijke uitleg van alle mogelijkheden. Deze ervaren dakdekker gaat samen met u op zoek naar de beste keuze voor uw dak. 

Contact en afspraak

U kunt steeds vertrouwen op het deskundig advies van deze dakwerker uit Heist-op-den-Berg. Ook plaatsen wij hellende daken, carports, dakgoten en gevelbekleding. Neem snel contact op met Dakwerken Zenco voor een vrijblijvende afspraak en een gratis offerte. Deze dakspecialist komt graag eens langs om uw dakwerken te bespreken en al het nodige op te meten. Dakwerken Zenco is werkzaam in de hele provincie Antwerpen.

Enkele recente projecten

U zult zien dat de vakman van Dakwerken Zenco bij elk project ijvert voor een onberispelijk resultaat. Er wordt steeds met kwaliteitsmateriaal gewerkt zodat u zeker bent van een stevig en duurzaam dak boven uw hoofd.