ZINKWERKEN

Zinkwerken uitgevoerd door een professional

Na verloop van tijd worden daken aangetast door de weersomstandigheden en andere elementen. Om schade en lekkages te voorkomen is een dakrenovatie door een echte specialist aangeraden. 

Een slechte afwerking van daken is namelijk één van de meest voorkomende boosdoeners. Zinkwerken zijn daarom niet meer weg te denken uit de hedendaagse bouw. Deze dakdekker heeft de oplossing voor het plaatsen van hanggoten, bakgoten en afvoeren en gaat daarbij steeds zeer professioneel en gericht te werk. 

Van dakgoten tot gevels: zinkwerken vormen een belangrijk onderdeel van dakconstructies. De vele positieve eigenschappen van zink maken dat dit materiaal uiterst geschikt is voor verschillende toepassingen. Bent u in de ruimere omgeving van Heist-op-den-Berg op zoek naar een dakdekker die bedreven is in zinkwerken? Reken dan op de diensten van Dakwerken Zenco. Hij is gespecialiseerd in het plaatsen van hanggoten, bakgoten en afvoerpijpen en doet dat in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Met zijn jarenlange ervaring kunt u ervan op aan: hij is de geknipte partner voor al uw dakwerken. 

Hanggoten, bakgoten en afvoer

Dakwerken Zenco plaatst uw bakgoten, hanggoten en afvoerpijpen in verschillende materialen zoals koper of zink, afhankelijk van uw wensen en uw budget. De interessante prijs-kwaliteitverhouding maakt van zink een meer dan solide keuze. Koper is duurder, maar bij dit materiaal kunt u dan ook rekenen op een uitzonderlijk lange levensduur. Weet u niet welk materiaal geschikt is voor uw dakproject? Geen probleem, Dakwerken Zenco voorziet u graag van deskundig advies. 

Contact en afspraak

Neem snel contact op met Dakwerken Zenco en maak een afspraak voor het bespreken van uw zinkwerken in Heist-op-den-Berg en omgeving (+ 50 km). Ook plaatsen wij hellende dakencarports, platte daken en gevelbekleding.Deze dakdekker staat u graag bij met een woordje uitleg zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. De opmeting en offerte zijn geheel vrijblijvend.

Enkele recente projecten

U zult zien dat de vakman van Dakwerken Zenco bij elk project ijvert voor een onberispelijk resultaat. Er wordt steeds met kwaliteitsmateriaal gewerkt zodat u zeker bent van een stevig en duurzaam dak boven uw hoofd.