GEVELBEKLEDING

Expert in gevelbekleding

Is uw gevel aan opfrissing toe? Bent u op zoek naar een specialist in gevelbekleding in Heist-op-den-Berg en omstreken? Dakwerken Zenco steekt uw kostbare gevel in een mum van tijd in een nieuw jasje. 


Een frisse look, een nieuwe uitstraling

Dakwerken Zenco is gespecialiseerd in verschillende types van gevelbekleding: eternit sidings, rockpanel, sandwichpanelen, ... U vindt het allemaal bij onze vakman. Een gevel is veel meer dan zomaar een hoopje bakstenen. Een gevel is namelijk het visitekaartje van uw woning, en dus wilt u toch dat uw gevel proper is en zorgt voor een frisse look en nieuwe uitstraling? Dakwerken Zenco wacht niet tot uw buitenmuren aangetast zijn door de weersomstandigheden die ze hebben moeten trotseren, maar daarentegen neemt onze expert uw gevelwerken uit handen opdat u weldra kunt pronken met een gevel die aangepast is aan de stijl van uw woning. 

Niet alleen heeft uw gevel een esthetische functie, maar ook draagt een deftig onderhouden gevel bij aan een beter wooncomfort. Dankzij een nieuwe gevelbekleding houdt u vocht buiten en geniet u van bijkomende isolatie. Dat het bekleden van uw gevel uw gebouw dus ook milieuvriendelijker maakt, is een feit. Want tijdens het plaatsen van uw gevelbekleding wordt meteen de nodige isolatie aangebracht van betrouwbare, kwalitatieve merken. Op deze manier zal de warmte binnenshuis niet verloren gaan en hoeft u minder te verwarmen op koude winterdagen. Vernieuw dus op een slimme manier en doe beroep op de jarenlange ervaring, het vakmanschap en oog voor detail van Dakwerken Zenco. 

Stipte en correcte service

Bij deze dakspecialist bent u zeker van een correcte prijs-kwaliteitverhouding. Alle werken worden aangepast aan uw wensen en aan het budget dat u voor ogen heeft. Zowel particulieren als bedrijven kunnen er zeker van zijn dat hun opdracht tot in de puntjes wordt afgewerkt. Bovendien hecht deze expert veel belang aan een correcte service en aan stipte afspraken. Op deze manier komt u nooit voor (onaangename) verrassingen te staan. 

Contact en afspraak

Neem snel contact op met Dakwerken Zenco en maak een afspraak voor uw gevelbekleding in Heist-op-den-Berg en omgeving (+ 50 km). Ook plaatsen wij hellende dakencarportsdakgoten en platte daken. Deze dakdekker staat u graag bij met advies zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. De opmeting en offerte zijn geheel vrijblijvend.

Enkele recente projecten

U zult zien dat de vakman van Dakwerken Zenco bij elk project ijvert voor een onberispelijk resultaat. Er wordt steeds met kwaliteitsmateriaal gewerkt zodat u zeker bent van een stevig en duurzaam dak boven uw hoofd.